Свободен пазар » София » За дома » Обява cq4
Маркирай
Грешна категория
Грешна информация
Спам
Изтрий

Аеробна пречиствателна станция за новия ви дом


Подател: Фирма
Местопложение: Доставят се в цяла България
Дата: 08-08-2018 10:36

Ако Ви предстои избор на индивидуална пречиствателна станция, защото Ви е омръзнало от проблеми или просто строите нов дом, е добре да знаете, че основното и най-важно условие за качество на този тип съоръжения е технологията на пречистване. От нея зависи дали ще се налага често изпомпване, добавяне на консумативи или появата на неприятна миризма в сервизните помещения в дома. 


Аеробните пречиствателни станции, които предлагаме са най-търсените и предпочитани индивидуални пречиствателни съоръжения на отпадъчни води. Те са уникална сертифицирана и патентована технология на пречистване от чешката фирма Енви пур, която е лидер в пречистването на отпадъчни води в цяла Европа. Това са пречиствателни станции изработени от качествени материали като в тях е инсталирана съвременна аеробна технология, която не изисква добавянето на никакви консумативи и допълнителна поддръжка.

За повече информация относно технологията и ценова оферта, посетете сайта на официалния представител  за България: http://hg-sons.comLoading