Свободен пазар » Бургас » За дома » Обява cgr
Маркирай
Грешна категория
Грешна информация
Спам
Изтрий

Пречиствателни станции за къщи и вили


Подател: Фирма
Местопложение: Доставят се в цяла България
Дата: 09-07-2018 12:22

Mодулни индивидуални пречиствателни станции, които са доказали своята ефективност и качество през последните 12 години и на нашите географски ширини и климат. Производител на тези пречиствателни съоръжения е световно известната чешка фирма Енви пур, която е с традиции в производството на пречиствателни станции с биологично пречистване. Нейните продукти са патентовани, а технологията BIO Cleaner вече е най-търсената и призната като най-ефективна в цял свят.

Пречиствателни станции BIO CLEANER са готов продукт, за който не е нужно допълнително проектиране. Технологията и целия процес на пречистване е в един компактен съд и не изисква голямо пространство. Могат да бъдат вкопани в земята или да се поставят над повърхността в подходящи помещения. Пречистването става на гравитачен принцип като колкото замърсена вода влиза в съоръжението, толкова пречистена излиза от него.

За повече информация относно технологията и ценова оферта, посетете сайта на официалния представител  за България: http://hg-sons.comLoading