Свободен пазар » София » Други услуги » Обява cae
Маркирай
Грешна категория
Грешна информация
Спам
Изтрий

Счетоводни услуги и консултации


Подател: Фирма
Местопложение: София, жк. Овча Купел, ул. "Любляна" 34А
Дата: 06-05-2018 09:05

Счетоводна фирма Гранд Консулт се намира в гр. София, но работи с клиенти от цяла България. Съвременните комуникации са на такова ниво, че не е необходимо счетоводното обслужване, от което имате нужда да бъде задължително в населеното място, където развивате своя бизнес. Не близостта, а качеството на счетоводното обслугване е от огромно значение за един бизнес.

В счетоводна къща Гранд Консулт ще намерите едно отлично счетоводно обслужване на фирмата си на много добри цени, защото кантората е една от най-добрите в гр. София. Счетоводителите на счетоводната фирма залагат на индивидуален подход и професионализъм като се грижат и за най-малките детайли с голямо внимание. Това ще Ви даде завидно спокойствие относно данъчни проверки и рискове от счетоводни грешки с последствия.

Ще можете да разчитате на компетенти счетоводни консултации при различни казуси, които възникват неминуемо в ежедневието на фирмената дейност.

Обадете се на счетоводна Кантора Гранд Консулт и доверете счетоводното обслужване на фирмата си на нейните счетоводители и няма да съжалявате. Ще спестите много пари и нерви, а ще спечелите спокойствие и сигурност. На сайта на счетоводна къща Гранд Консулт ще намерите конкретна  информация за условия и счетоводни услуги, които те предлагат:  http://grandconsult.net/

 

Контакти:
0898669272;
0878694542;
София, жк. Овча Купел, ул. "Любляна" 34А

Лице за контакт:  Нелина Илиева

Loading