Свободен пазар » София » Строителни » Обява c4j
Маркирай
Грешна категория
Грешна информация
Спам
Изтрий

Чешки пречиствателни станции- аеробна технология BIO CLEANER


Подател: Фирма
Местопложение: Доставят се в цяла България
Дата: 06-02-2018 06:47

Индивидуални пречиствателни станции в един съд, подходящи за еднофамилни, многофамилни къщи, вили, къщи за гости, офиси, малки предприятия и др. Съвременна иновативна технология на биологично аеробно пречистване на отпадъчни води. Пречистването на замърсените битови води става по биологичен способ като не се използват никакви консумативи, а водата излиза от съоръжението пречистена  без цвят и миризма и може да се използва отново за поливане, гасене на пожари и други нужди.

Технологията на пречистване на тези пречиствателни станции е резултат от дългогодишна разработка на чешки учени и е патентована и сертифицирана от чешката фирма Envi-pur  .

Оторизиран представителна фирма Envi-pur  за България е българската Ейч Джи Енд Сонс, която вече е монтирала стотици пречиствателни станции на територията на страната. Чешките пречиствателни станции BIO CLEANER   се доказаха като най-сполучливите съоръжения за пречистване на отпадъчни води в цяла Европа, а през последните 10 години са най-предпочитани и в България. Лесният монтаж и разнообразието на модели дават възможност за избор на съоръжение, което да отговаря оптимално за всеки конкретен случай и обект. При тях не се изисква никаква поддръжка и добавяне на консумативи, които да поддържат процеса на пречистване и точно това ги прави предпочитани пред останалите съоръжения, които се предлагат на пазара. Работят на ток, но консумацията е толкова минимална, че се равнява на една обикновено осветително тяло. Контейнера, в който е инсталирана уникалната технология BIO CLEANER   е от изключително  здрав  полипропилен, който е практически вечен.  Процесът на пречистване може да се регулира в зависимост от натовареността на съоръжението чрез командно табло, което е компютъризирано и включва няколко програми. Сами може да избирате програмата, на която да работи пречиствателната станция в зависимост от броя на хората, които живеят в момента в къщата. При по-голяма натовареност има възможност за увеличаване интензивността на процеса и обратно.

Пречистената вода е с отлични показатели и може да се събира в резервоар и ли да се отвежда в реки или дерета в зависимост от желанието и възможностите на потребителите. Съоръженията могат да се вкопават в земята в близост до къщата, но могат да се поставят и над земята в помещения  или в мазета, защото не излъчват никаква миризма. Не изискват  никаква поддръжка, а профилактика със смяна на водата им се прави веднъж на 4-5 години.

Пречиствателни станции BIO CLEANER   са една революционна разработка на чешката фирма Envi-pur  , която перфектно решава проблема с липса на канализация независимо къде сте решили да строите. Дори на най-недостъпните места в планински райони този проблем може да се реши поставяйки пречиствателна станция BIO CLEANER, защото съоръжеието е модулно, компактно, а водата се пречиства на гравитачен принцип- колкото мръсна вода влиза, толкова пречистена излиза. Пречистената вода е с високи показатели и спокойно може да се отведе обратно в природата без да замърсява околната среда.

За повече информация и запитване за оферта:

 

 Loading